Ragout van zalm en kabeljauwhaasje met kokosmelk | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Ragout van zalm en kabeljauwhaasje met kokosmelk

Voorbereiding 30 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Giet de visfumet in een kookpot. Voeg het kruidentuiltje, de kruidnagel en de gember toe. Breng geleidelijk aan de kook en laat 10 min sudderen. Giet de wortels en de preistengels erbij en laat 10 min sudderen. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en hou warm.
  2. Bak de zilveruien in een pan met 20 g boter, 100 ml water, peper, zout en 1 snuifje suiker. Hou apart. Giet de stukjes vis in de bouillon en laat 10 min pocheren. Haal de vis, de wortels en de prei uit het vocht en hou warm.
  3. Laat 25 g boter smelten in een stoofpot. Giet de bloem erbij en meng. Giet er beetje bij beetje 300 ml bouillon bij en laat de saus indikken. Giet de kokosmelk, de zure room en het limoensap erbij. Meng. Giet de wortels, de preistengels, de zilveruien en de stukjes vis erbij. Meng voorzichtig en serveer met de rijst.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zalmpavé zonder vel, in stukjes 200 g
  • Kabeljauwhaasje, in stukjes 150 g
  • Mini wortels, geschraapt 6
  • Mini preistengels, schoongemaakt 6
  • Zilveruitjes, gepeld 6
  • cm verse gember, geraspt 1
  • Kruidentuiltje 0.50
  • Het sap van 1 limoen
  • Wilde rijst 125 g
  • Boter 22.5 g
  • Zure room 1 el
  • Visfumet 200 ml
  • Kokosmelk 50 ml
  • Bloem 12.5 g
  • Snuifje suiker 0.50
  • Kruidnagel 0.50
  • Olijfolie
  • Zout en swarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zalmpavé zonder vel, in stukjes 200 g
  • Kabeljauwhaasje, in stukjes 150 g
  • Mini wortels, geschraapt 6
  • Mini preistengels, schoongemaakt 6
  • Zilveruitjes, gepeld 6
  • cm verse gember, geraspt 1
  • Kruidentuiltje 0.50
  • Het sap van 1 limoen
  • Wilde rijst 125 g
  • Boter 22.5 g
  • Zure room 1 el
  • Visfumet 200 ml
  • Kokosmelk 50 ml
  • Bloem 12.5 g
  • Snuifje suiker 0.50
  • Kruidnagel 0.50
  • Olijfolie
  • Zout en swarte peper