Rollade van gerookte zalm, room van Isigny met tijm, bieslook en viooltjes | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Rollade van gerookte zalm, room van Isigny met tijm, bieslook en viooltjes

Rollade van gerookte zalm, room van Isigny met tijm, bieslook en viooltjes

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Leg de sneetjes zalm op het werkblad. Smeer over elk sneetje een laagje Isigny-room uit. Kruid met peper en zout. Strooi er wat limoenzeste over. Leg er de bieslook op en rol de zalm op. Omhul de rollades met plasticfolie en leg ze 25 minuten in de diepvriezer.
  2. Snijd de rollades in plakjes van 2 à 2,5 cm.
  3. Leg de rollades op een bord en decoreer ze met een viooltje.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Sneetjes gerookte zalm 2.5
  • Potje room van Isigny bosje bieslook 0.50
  • Zeste van een halve limoen
  • Viooltjes 6
  • Takjes tijm 2
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Sneetjes gerookte zalm 2.5
  • Potje room van Isigny bosje bieslook 0.50
  • Zeste van een halve limoen
  • Viooltjes 6
  • Takjes tijm 2
  • Peper