Fondue met kokosmelk | Carrefour

Fondue met kokosmelk

Voorbereiding 5 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Doe alle ingrediënten (behalve de vis) in de fonduepan. 

  2. Verwarm en laat sudderen.    

  3.  Klaar! Dompel de stukjes vis en groenten in de bouillon. 

    Voor een pittiger smaak voeg je aan de bouillon een paar eetlepels sojasaus toe.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • visschotel voor fondue 0.5 st
  • kokosmelk 0.5 l
  • rode pepertjes 3 st
  • kruidentuiltje 0.5 st
  • stengel citroengras, in tweeën gesneden 0.5 st
  • sap van limoenen 1.5 st
  • versgemalen peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • visschotel voor fondue 0.5 st
  • kokosmelk 0.5 l
  • rode pepertjes 3 st
  • kruidentuiltje 0.5 st
  • stengel citroengras, in tweeën gesneden 0.5 st
  • sap van limoenen 1.5 st
  • versgemalen peper