Hertenkalfoester met dooierzwammen en aardappelkoekjes | Carrefour

Hertenkalfoester met dooierzwammen en aardappelkoekjes

Hertenkalfoester met dooierzwammen en aardappelkoekjes

Voorbereiding 30 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Moeilijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Moeilijk
  1. VOOR DE AARDAPPELKOEKJES :
  2. VOOR DE HERTENKALFOESTERS :
  3. Bak de dooierzwammen, sjalotten en geperste look in een klontje boter. Eens gekleurd blus je alles met witte wijn. Giet er de room bij en laat pruttelen op een zacht vuur.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Hertenkalfoesters 2
  • Olie 0.50 el
  • Schoongemaakte en eventueel, gesneden dooierzwammen 167 g
  • Droge witte wijn 34 ml
  • Room 50 g
  • Versnipperde sjalotten 0.50
  • Teentje knoflook 0.50
  • Boter 0.50 el
  • Zout, peper
  • Bindmiddel voor saus 0.25 el
  • VOOR DE AARDAPPELKOEKJES:
  • Aardappelen (type bintje) 167
  • Boter 10 g
  • Olie 0.25 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Hertenkalfoesters 2
  • Olie 0.50 el
  • Schoongemaakte en eventueel, gesneden dooierzwammen 167 g
  • Droge witte wijn 34 ml
  • Room 50 g
  • Versnipperde sjalotten 0.50
  • Teentje knoflook 0.50
  • Boter 0.50 el
  • Zout, peper
  • Bindmiddel voor saus 0.25 el
  • VOOR DE AARDAPPELKOEKJES:
  • Aardappelen (type bintje) 167
  • Boter 10 g
  • Olie 0.25 el
  • Zout, peper