Kapoen in papillot | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kapoen in papillot

Voorbereiding 15 min.
Kook 120 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 120 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1.  Meng alle ingrediënten voor de vulling. Leg ze in de buikholte van het gevogelte. Besmeer de kapoen met boter en kruid met zout en peper.

  2. Leg een vel bakpapier open op het werkvlak en leg er de kapoen op. Bedek met een tweede vel bakpapier en rol op om het geheel te sluiten tot een papillot. 

  3. Braad 1 u 45 min in de oven op 180°C Haal de papillot uit de oven. Besprenkel met de olijfolie en laat in de oven nog 15 minuten kleuren op 200°C.

    Reken 1 uur braadtijd per 1 kilogram gevogelte.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • kapoen 660 g
  • boter 16.66 g
  • olijfolie 1 el

Voor de vulling

  • petits suisses 1 st
  • verse kruiden: peterselie, dragon en bieslook 1 el
  • bosbessen 1 el
  • lookpoeder 0.33 tl
  • zout en peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • kapoen 660 g
  • boter 16.66 g
  • olijfolie 1 el

Voor de vulling

  • petits suisses 1 st
  • verse kruiden: peterselie, dragon en bieslook 1 el
  • bosbessen 1 el
  • lookpoeder 0.33 tl
  • zout en peper