Verrine met mousse van foie gras en speculaas, peer met witte wijn en vanille uit Madagaskar | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Verrine met mousse van foie gras en speculaas, peer met witte wijn en vanille uit Madagaskar

Verrine met mousse van foie gras en speculaas, peer met witte wijn en vanille uit Madagaskar

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Voor de mousse van foie gras:
  2. Snijd de peer in blokjes. Laat wat roomboter bruinen en voeg de peerblokjes toe. Doe er daarna de vanillestokjes en tot slot de witte wijn bij. Zet het vuur lager en laat het geheel nog 3 minuten sudderen.
  3. Plet de speculaas voor een knapperige touch. Vul de verrines: begin met de perenblokjes, voeg dan de mousse uit de sifonfles toe en werk af met een laagje knapperige speculaas. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor de mousse van foie gras:

  • Speculaasjes 1

Voor de peren met witte wijn:

  • Vloeibare volle room 10 cl.
  • Rauwe foie gras 100 g
  • Doyenné-peer 0.50
  • Vanillestokje van Madagaskar) 0.50
  • Boter 100 g
  • Witte wijn 25 ml
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor de mousse van foie gras:

  • Speculaasjes 1

Voor de peren met witte wijn:

  • Vloeibare volle room 10 cl.
  • Rauwe foie gras 100 g
  • Doyenné-peer 0.50
  • Vanillestokje van Madagaskar) 0.50
  • Boter 100 g
  • Witte wijn 25 ml