Niet toegevoegd

Linzer-koekjes
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verwarm de oven voor op 180°C. Voor het deeg: je maakt het in twee keer. Klop 5 eieren op met 200 g suiker, ongeveer 8 min lang, tot het mengsel schuimt en verdriedubbelt in volume. Zeef 200 g bloem boven het eiermengsel. Meng en giet het deeg in een springvorm van ongeveer 24 cm en zet 45 min halfweg in de oven. Doe hetzelfde met de rest van de ingrediënten maar verdeel het deeg nu over een vorm van 18 cm en een vorm van 15 of 12 cm. Laat de taartbodems daarna 10 min afkoelen, haal ze uit de vormen en laat volledig afkoelen. Snij de drie taarten in 3 lagen van gelijke dikte.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.