Pudding à la vanille, compote de rhubarbe et crumble | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pudding à la vanille, compote de rhubarbe et crumble

Pudding à la vanille, compote de rhubarbe et crumble

Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Begin met de rabarbermoes. Snij de bladeren en de harde delen van de rabarberstelen weg. Spoel ze en verwijder de draden met een klein mesje. Snij de stelen in stukken van 2 à 3 cm. Leg ze in een pan met de suiker en breng aan de kook. Voeg het citroensap toe en laat 10 min sudderen op een matig vuur. Laat afkoelen.
  2. Maak nu de crumble klaar. Meng de bloem, de havermout, de boter en de suiker in een kom. Kneed het mengsel met de vingers tot een zanderig deeg. Spreid het deeg uit op een met bakpapier bedekte ovenplaat. Schuif 20 à 25 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Laat afkoelen.
  3. Verdeel de pudding over vier kommen, voeg de rabarbermoes toe en bedek met de knapperige crumble.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rabarber 100 g
  • Suiker 50 g
  • Citroen (sap) 0.50
  • Vanillepudding 0.50 l

Voor de crumble:

  • Bloem 30 g
  • Havermout 30 g
  • Boter op kamertemperatuur 30 g
  • Suiker 30 g
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rabarber 100 g
  • Suiker 50 g
  • Citroen (sap) 0.50
  • Vanillepudding 0.50 l

Voor de crumble:

  • Bloem 30 g
  • Havermout 30 g
  • Boter op kamertemperatuur 30 g
  • Suiker 30 g