Haal de boter voor de boterroom uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 175°C. Meng het cacaopoeder met het warme water. Klop de eieren los met de kristalsuiker, de vanillesuiker en het zout. Meng er de boter onder en giet er vervolgens het water met cacao bij. Meng, voeg de bloem en het bakpoeder toe en meng opnieuw tot een glad deeg. Verdeel het over 12 cupcakevormpjes en bak 25 min in de oven. Laat daarna volledig afkoelen.
Maak nu de boterroom. Roer de malse boter voorzichtig nog wat gladder. Voeg de andere ingrediënten toe en klop ze lichtjes door elkaar. Schep in een spuitzak met gekarteld spuitmondje en leg ongeveer 30 min in de koelkast.
Spuit de boterroom op de bovenkant van de cakejes. Snij elke Oreo in tweeën en zet ze als vleugels op de gebakjes. Breng tot slot plastic oogjes aan.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.