Havermoutmandjes met yoghurt en vers fruit | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de havermout met het eiwit, de honing en een scheutje olie. Voeg het kaneelpoeder toe. Vet de kuiltjes van een muffinvorm voor grote muffins in met 2 el olie en bestuif ze met bloem.

  2. Schep het havermoutmengsel in de kuiltjes, druk het goed aan en bak ongeveer 15 min in de oven, tot de taartbodems goudgeel en krokant zijn. Meng de yoghurt met de honing. Spoel alle fruit, droog het af en snij de druiven in tweeën.

  3. Haal de taartbodems voorzichtig uit de vormpjes. Schep er de yoghurt op en schik daarop het fruit. Serveer meteen, afgewerkt met de munt.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 234 kcal
Vetten 9 g
koolhydraten 30 g
waarvan suikers 6,8 g
vezels 4,2 g
Eiwitten 6,5 g
salt 0,06 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen

Voor de taartbodems

  • Havermout 50 g
  • Eiwit 0.333 st
  • Honing 0.333 tl
  • Kaneelpoeder 0.333 snuifje
  • Bloem 0.333 el
  • Arachideolie 0.66 el

Voor de vulling

  • Griekse yoghurt 41.66 g
  • Bosbessen 0.333 handvol
  • Frambozen 0.333 handvol
  • Druiven 0.333 handvol
  • Munt 0.333 stuk
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen

Voor de taartbodems

  • Havermout 50 g
  • Eiwit 0.333 st
  • Honing 0.333 tl
  • Kaneelpoeder 0.333 snuifje
  • Bloem 0.333 el
  • Arachideolie 0.66 el

Voor de vulling

  • Griekse yoghurt 41.66 g
  • Bosbessen 0.333 handvol
  • Frambozen 0.333 handvol
  • Druiven 0.333 handvol
  • Munt 0.333 stuk