Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de havermout met het eiwit, de honing en een scheutje olie. Voeg het kaneelpoeder toe. Vet de kuiltjes van een muffinvorm voor grote muffins in met 2 el olie en bestuif ze met bloem.
Schep het havermoutmengsel in de kuiltjes, druk het goed aan en bak ongeveer 15 min in de oven, tot de taartbodems goudgeel en krokant zijn. Meng de yoghurt met de honing. Spoel alle fruit, droog het af en snij de druiven in tweeën.
Haal de taartbodems voorzichtig uit de vormpjes. Schep er de yoghurt op en schik daarop het fruit. Serveer meteen, afgewerkt met de munt.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
234 kcal
Vetten
9 g
koolhydraten
30 g
waarvan suikers
6,8 g
vezels
4,2 g
Eiwitten
6,5 g
salt
0,06 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.