Honingijs met chocoladesaus | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Honingijs met chocoladesaus

Voorbereiding 15 min.
Staande tijd 180 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Staande tijd 180 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm in een kleine kookpan de melk met de hazelnootdrink, de suiker en de honing tot de suiker volledig opgelost is. Laat het mengsel niet koken.

  2. Laat het mengsel afkoelen, voeg dan de yoghurt toe en meng goed. Giet in een plastic bak en zet minstens 3 u in de diepvriezer. Schep om de 30 min om.

  3. Laat de chocolade au bain-marie smelten met de room. Rooster de amandelschilfers in een braadpan zonder vetstof. Schep twee mooie bollen ijs in elk glas, nappeer met de chocoladesaus en wat honing, en bestrooi met de amandelschilfers.

    6 personen = +/- 1,5 l ijs
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 117 kcal
Vetten 5,0 g
koolhydraten 15 g
waarvan suikers 15 g
vezels 0,6 g
Eiwitten 2,8 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Volle melk 166.67 ml
  • Hazelnootdrink 166.67 ml
  • Suiker 1.33 el
  • Honing 1.33 el
  • Yoghurt op z'n Grieks 166.67 g
  • Donkere chocolade 16.67 g
  • Room 1 el
  • Amandelschilfers 1.33 el
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Volle melk 166.67 ml
  • Hazelnootdrink 166.67 ml
  • Suiker 1.33 el
  • Honing 1.33 el
  • Yoghurt op z'n Grieks 166.67 g
  • Donkere chocolade 16.67 g
  • Room 1 el
  • Amandelschilfers 1.33 el