Gegratineerde bloemkool met ham | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gegratineerde bloemkool met ham

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verdeel de bloemkool in roosjes en kook ze in 15-20 min gaar. Controleer de garing met de punt van een mes en giet af.
  2. Laat de boter smelten in een stoofpot op een zacht vuur. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Strooi de bloem erbij en roer met een houten lepel. Roer de melk er geleidelijk door tot een bechamelsaus. Haal van het vuur en roer er de kaas en de ham door.
  3. Giet de bloemkool in een ovenschaal. Giet de saus erover en bestrooi met paneermeel. Bak 10 min onder de ovengrill op 200°C.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemkool 0.50
  • Sneden gekookte ham, in blokjes gesneden 2
  • Boter 15 g
  • Bloem 15
  • Melk 150
  • Geraspte kaas 50
  • Paneermeel 1 el
  • Peper en zout
  • Snuifje nootmuskaat 0.50
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemkool 0.50
  • Sneden gekookte ham, in blokjes gesneden 2
  • Boter 15 g
  • Bloem 15
  • Melk 150
  • Geraspte kaas 50
  • Paneermeel 1 el
  • Peper en zout
  • Snuifje nootmuskaat 0.50