Monsterlijke mummies | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Monsterlijke mummies

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg mét het bakpapier uit en snij er dunne stroken (ongeveer 1/2 cm) af, met een pizzawieltje of een scherp mes. 

  2. Laat de worsten uitlekken en snij onderaan een stukje
    in de lengte door, om twee benen te vormen. Doe hetzelfde met de zijkanten, voor de armen. Rol de stroken blader- deeg los rond de worsten. 

  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de mummies op. Klop het ei los en borstel het over het bladerdeeg. Bak de mummies 15 à 20 min in de oven, tot het bladerdeeg een mooi kleurtje heeft. 

    Bloederige tomatensaus Pel 1 teentje knoflook en 1 ui en snipper ze. Fruit de knoflook en de ui in 1 tl olijfolie en meng er daarna 200 ml passata onder. Voeg 1 mespunt harissa en 1 tl honing toe en laat 35 min sudderen. Breng op smaak met zout en peper. Mix en zeef de saus door een puntzeef. Lekker warm of koud.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 252 kcal
Vetten 17 g
koolhydraten 15 g
waarvan suikers 0,1 g
vezels 0 g
Eiwitten 10

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 5Personen
  • Bladerdeeg 0.40
  • Frankfurterworsten 2
  • Ei 0.40
  • Mosterd 0.40 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 5Personen
  • Bladerdeeg 0.40
  • Frankfurterworsten 2
  • Ei 0.40
  • Mosterd 0.40 tl