Gefrituurde ravioli met pikante salsa | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gefrituurde ravioli met pikante salsa

Voorbereiding 15 min.
Kook 6 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 6 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak eerst de salsa. Mix in de blender het limoensap, het pepertje en de gember tot een sausje. Schep ze door een zeef en voeg er dan de gesnipperde rode ui, een snuifje zout en de honing aan toe. Kruid indien nodig bij met zout of honing.
  2. Kook de asperges in hun geheel 6 min in gezouten water en snij ze dan in de lengte in tweeën.
  3. Frituur de ravioli 4 min in goed hete olie en laat ze zorgvuldig uitlekken op keukenpapier. Verdeel de ravioli en de asperges over de borden, werk af met koriander en dien op met de gember-salsa. 


Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bussel groene asperges 0.50
  • Pak ravioli basilicum-pijnboompitten-ricotta 0.50
  • Hete frituurolie
  • Verse koriander

Voor de salsa

  • Sap van limoen(en) 1
  • Pepertje, zonder zaadjes en fijngesnipperd 0.50
  • Klein blokje verse gember, geraspt 0.50
  • Rode ui 0.50
  • Honing 0.50 tl
  • Snuifje zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bussel groene asperges 0.50
  • Pak ravioli basilicum-pijnboompitten-ricotta 0.50
  • Hete frituurolie
  • Verse koriander

Voor de salsa

  • Sap van limoen(en) 1
  • Pepertje, zonder zaadjes en fijngesnipperd 0.50
  • Klein blokje verse gember, geraspt 0.50
  • Rode ui 0.50
  • Honing 0.50 tl
  • Snuifje zout

Nutritionele informatie

Per portie

  • 254 kcal
  • 12 g vetten
  • 26 g koolhydraten waarvan
  • 4,7 g  suikers
  • 4,8 g vezels
  • 8,8 g eiwitten