Pittige minipizza’s | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Pittige minipizza’s

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij met een uitsteekvorm cirkels uit het pizzadeeg. Besprenkel een dubbelgevouwen vel aluminiumfolie met olijfolie.
  2. Smeer passata over de pizzabodems en leg er kerstomaatjes, blokjes paprika en chorizo op. Strooi er mozzarella over. Leg de pizza’s op het vel folie en leg zo op het barbecuerooster. Sluit de barbecue en bak 5 à 10 min tot de pizzabodems krokant zijn.
  3. Decoreer net voor het opdienen met de rucola.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rol pizzadeeg 1
  • Tomatenpassata 180 g
  • Bakje kerstomaten, in plakjes 1
  • Groene paprika, in blokjes 1
  • Chorizo, in plakjes 100 g
  • Geraspte mozzarella 3 el
  • Handvol rucola 1
  • Olijfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rol pizzadeeg 1
  • Tomatenpassata 180 g
  • Bakje kerstomaten, in plakjes 1
  • Groene paprika, in blokjes 1
  • Chorizo, in plakjes 100 g
  • Geraspte mozzarella 3 el
  • Handvol rucola 1
  • Olijfolie