Ceviche van sint-jakobsnootjes met passievrucht | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Ceviche van sint-jakobsnootjes met passievrucht

Voorbereiding 15 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Doe voor de marinade het limoensap in een kom. Voeg de knoflook, de rode ui, het pepertje en de koriander toe en zet 30 min in de koelkast.
  2. Maak de sint-jakobsnoten schoon: verwijder het koraal en spoel de noten onder koud water om alle zand te verwijderen. Snij ze in plakjes van ongeveer 2 mm dik, leg ze in de marinade en laat 15 à 30 min trekken.
  3. Schep het vruchtvlees uit de passievruchten en verdeel het over de borden. Leg er plakjes sint-jakobsnoot bij en decoreer met een blaadje koriander. Sprenkel er een paar druppels olijfolie over en kruid met peper.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Sap van limoen 1
  • Teentje knoflook, fijngesnipperd 0.50
  • Rode ui, fijngesnipperd 0.50
  • Rood pepertje, fijngehakt 0.50
  • Bosje koriander, fijngesnipperd 0.125
  • Sint-jakobsnootjes 6
  • Passievrucht 1
  • Olijfolie
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Sap van limoen 1
  • Teentje knoflook, fijngesnipperd 0.50
  • Rode ui, fijngesnipperd 0.50
  • Rood pepertje, fijngehakt 0.50
  • Bosje koriander, fijngesnipperd 0.125
  • Sint-jakobsnootjes 6
  • Passievrucht 1
  • Olijfolie
  • Peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 113 kcal
  • 3,4 g vetten
  • 5 g koolhydraten waarvan
  • 1,3 g suikers
  • 2,4 g vezels
  • 14,6 g eiwitten