Rundscarpaccio met koriander en granaatappel | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Rundscarpaccio met koriander en granaatappel

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Leg het vlees 20 min in de diepvriezer zodat je het makkelijker kunt snijden. Snij het dan in dunne plakjes (of vraag de slager om dit voor jou te doen). Snipper de lente-uitjes.
  2. Meng de sojasaus met het limoensap en de twee soorten olie. Verdeel de plakjes vlees over de borden, nappeer met de vinaigrette en strooi er sesamzaadjes, lente-ui en koriander over.

  3. Kruid met peper en strooi er het pepertje en de granaatappelpitten bij. Dien meteen op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rundvlees voor carpaccio, of voorgesneden plakjes carpaccio 150 g
  • Lente-uitjes 3
  • Sojasaus 2.50 el
  • Druppels limoensap
  • Sesamolie 0.50 el
  • Koolzaadolie 0.50 el
  • Sesamzaadjes, geroosterd 0.50 el
  • Takjes verse koriander
  • Vers rood pepertje, zonder zaadjes en fijngesnipperd 0.50
  • Granaatappelpitten
  • Versgemalen zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rundvlees voor carpaccio, of voorgesneden plakjes carpaccio 150 g
  • Lente-uitjes 3
  • Sojasaus 2.50 el
  • Druppels limoensap
  • Sesamolie 0.50 el
  • Koolzaadolie 0.50 el
  • Sesamzaadjes, geroosterd 0.50 el
  • Takjes verse koriander
  • Vers rood pepertje, zonder zaadjes en fijngesnipperd 0.50
  • Granaatappelpitten
  • Versgemalen zwarte peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 201 kcal
  • 10 g vetten
  • 5,8 g koolhydraten waarvan
  • 3,5 g suikers
  • 3 g vezels
  • 20 g eiwitten