Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Gehaktballen-pastaschotel uit de oven met Appenzeller®

Gehaktballen-pastaschotel uit de oven met Appenzeller®

Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de Griekse pasta gaar in licht gezouten water. Roerbak de pompoenblokjes en de paprikareepjes 2 min. in olijfolie. Kruid met peper en zout.

     

  2. Giet er de tomatensaus bij en breng op een zacht vuur aan de kook. Laat 8 min. sudderen. Snij 2/3 van het basilicum klein en voeg toe. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout. Leg er de gehaktballen in en laat even doorwarmen.

  3. Zet de ovengrill aan. Giet de pasta af en meng onder de groente-tomatensaus. Schep alles in een ovenschaal. Bestrooi met de Appenzeller® en zet 5 min. onder de ovengrill. Werk af met het resterende basilicum.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Griekse pasta 150 g
  • Pompoenblokjes 200 g
  • Paprikareepjes 200 g
  • Tomatensaus 300 ml
  • Basilicum 8 g
  • Gehaktballen 300 g
  • Appenzeller®-kaas 40 g
  • Olijolie
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Griekse pasta 150 g
  • Pompoenblokjes 200 g
  • Paprikareepjes 200 g
  • Tomatensaus 300 ml
  • Basilicum 8 g
  • Gehaktballen 300 g
  • Appenzeller®-kaas 40 g
  • Olijolie
  • Peper
  • Zout