Blancheer de sperziebonen zodat ze nog knapperig zijn. Doe er wat fijngesneden look en een scheutje olijfolie bij. Zet apart.
Snij de tomaten in kwartjes. Zet opzij.
Snij de courgette met een dunschiller in reepjes. Doe er een scheutje olijfolie en enkele pompoenpitten bij. Hou apart.
Snij de komkommer en de watermeloen in blokjes. Kleur de little gem in een warme pan en bak daarna de krokante schijfjes Boursin® 4 minuten aan elke kant.
Neem een mooi, groot bord en schik je gerecht op een evenwichtige manier. Begin met enkele handjesvol scheuten. Verspreid de groentebereidingen mooi over het bord.
Eindig met een apotheose: leg de warme, overheerlijke knapperige schijfjes Boursin® in het midden van je bord en bestrooi met vers basilicum. Nog 3 draaien aan de pepermolen, een vleugje zout, een paar scheutjes olijfolie en klaar! Om van te smullen!
Je kunt de krokante schijfjes Boursin® met rode paprika ook vervangen door de krokante schijfjes Boursin® met champignon. Ook heel lekker!
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.