Tiramisu van Boudoir en mango | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Tiramisu van Boudoir en mango

Tiramisu van Boudoir en mango

Voorbereiding 5 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng de opgeklopte slagroom en mascarpone.

  2. Schik de blokjes mango en giet daarop wat sap van één sinaasappel en één limoen.

  3. Bestrooi met fijngehakte muntblaadjes.

  4. Presenteer de gebroken boudoirs met daarop de mousse.

  5. Werk af met een garnituur van de zestes van 1 sinaasappel en 1 limoen gemengd met fijngehakte muntblaadjes. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Mango, geschild en in blokjes 1
  • Slagroom gesuikerd 2 dl
  • Mascarpone 2 dl
  • Boudoirs 1 pakje
  • Fijngehakte muntblaadjes 15 g
  • Limoen 1 st
  • Sinaasappel 1 st

Optioneel

  • Sinaasappellikeur 3 cl.
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Mango, geschild en in blokjes 1
  • Slagroom gesuikerd 2 dl
  • Mascarpone 2 dl
  • Boudoirs 1 pakje
  • Fijngehakte muntblaadjes 15 g
  • Limoen 1 st
  • Sinaasappel 1 st

Optioneel

  • Sinaasappellikeur 3 cl.