Taco met gemarineerde zalm & Easy Chef op Tex Mex Wijze | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Taco met gemarineerde zalm & Easy Chef op Tex Mex Wijze

Taco met gemarineerde zalm & Easy Chef op Tex Mex Wijze

Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snijd de zalm in niet te dunne plakjes en marineer met wat limoensap, olijfolie en bieslook en kruid af met peper en zout. 

  2. Snijd de rode ui in fijne ringen, breng 1 dl suikerwater met 1 dl rode wijnazijn aan de kook, giet dit op de rode ui en dek onmiddellijk af met plastiekfolie.

  3. Snijd de rijpe avocado in blokjes, meng met wat limoensap en zure room.

  4. Vul de tacoschelpen met de gesneden ijsbergsla, voeg compote Tex Mex Materne toe. Leg hierop wat plakjes zalm en de avocadomengeling.

  5. Leg bovenop nog enkele toefjes Tex Mex Materne compote en versier met de rode ui en de sla en de groene kruiden.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • tacoschelpen 2 st
  • verse zalm 200 g
  • potje Tex Mex Materne 0.5
  • rijpe avocado 1 st
  • rode ui 1 st
  • rode wijnazijn 1 dl
  • suikerwater (evenveel water als suiker) 1 dl
  • zure room 2 el
  • limoen 2
  • olijfolie 1 dl
  • gehakte bieslook 1 el
  • gesneden ijsbergsla 1 el

Voor de afwerking

  • takjes sla en kruiden volgens seizoen
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • tacoschelpen 2 st
  • verse zalm 200 g
  • potje Tex Mex Materne 0.5
  • rijpe avocado 1 st
  • rode ui 1 st
  • rode wijnazijn 1 dl
  • suikerwater (evenveel water als suiker) 1 dl
  • zure room 2 el
  • limoen 2
  • olijfolie 1 dl
  • gehakte bieslook 1 el
  • gesneden ijsbergsla 1 el

Voor de afwerking

  • takjes sla en kruiden volgens seizoen