Veggieburger met koriander | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Veggieburger met koriander

Veggieburger met koriander

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Hak de koriander, munt en chilipeper fijn.

  2. Mix kikkererwten en maïs. Meng er de kruiden & de helft paneermeel onder.

  3. Voeg limoensap toe en laat 10 minuten opstijven.

  4. Vorm de burgers en wentel ze door rest van het paneermeel en laat ze rusten in de koelkast.

  5. Bak de burgers bruin en schik ze hierna op een broodje en werk af met mayonaise.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Vandemoortele Mayonaise met Citroen 1 el
  • Vandemoortele Oliemengeling voor warme bereidingen 1.5 el
  • Gekookte kikkererwten 125 g
  • Maïs 50 g
  • Koriander 0.5 el
  • munt 0.5 el
  • limoen 0.5 el
  • Paneermeel 2 el
  • Rode chilipeper 0.25 st
  • Bruine broodjes 2 st
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Vandemoortele Mayonaise met Citroen 1 el
  • Vandemoortele Oliemengeling voor warme bereidingen 1.5 el
  • Gekookte kikkererwten 125 g
  • Maïs 50 g
  • Koriander 0.5 el
  • munt 0.5 el
  • limoen 0.5 el
  • Paneermeel 2 el
  • Rode chilipeper 0.25 st
  • Bruine broodjes 2 st