100% plantaardige burger | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

100% plantaardige burger

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng de balsamico azijn met de olijfolie en breng op smaak met kruiden.


  2. Snijd de steeltjes van de champignons en leg de champignons ongeveer 15 minuten in de marinade.


  3. Verwarm een (grill)pan. Bak of grill de portobello’s in de pan.

  4. Leg een plakje Violife smaak Original op de portobello’s als ze bijna klaar zijn. 

     

  5. Rooster de hamburgerbroodjes in een broodrooster of in de pan.


  6. Snij de tomaat en ui in schijfjes, plaats deze met de sla op het broodje. 

Tip Maak het gerecht af met zoete aardappel frietjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Sneetjes Violife smaak original 2 st
  • Portobello champignons 2 st
  • Brioche burgerbroodjes 2 st
  • Eetlepels balsamico azijn 2 el
  • Eetlepels olijfolie 1 el
  • Tomaat 1 st
  • Salade
  • Ui 1 st
  • Gewenste kruiden
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Sneetjes Violife smaak original 2 st
  • Portobello champignons 2 st
  • Brioche burgerbroodjes 2 st
  • Eetlepels balsamico azijn 2 el
  • Eetlepels olijfolie 1 el
  • Tomaat 1 st
  • Salade
  • Ui 1 st
  • Gewenste kruiden