Voor de saus : pel en hak de ui en knoflookteentjes. Maak de chilipeper schoon en hak fijn. Was en hak de peterselie. Meng alle ingrediënten voor de marinade met 2 snuifjes zout. Bestrijk de kalfsribben met 1/3 van de marinade. Bedek met huishoudfolie en zet 4 uur in de koelkast.
Was de pompoen. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
Bak de blokjes pompoen 15 minuten op middelhoog vuur in een pot met 20 g boter en olijfolie. Kruid met zout en peper.
Giet de kleine uien af en fruit 5 minuten op middelhoog vuur in een pan met de rest van de boter. Voeg de suiker toe en laat al roerend 8 tot 10 minuten karamelliseren op laag vuur.
Haal de marinade van de ribben en grill het vlees 8 tot 10 minuten aan elke kant op middelhoog vuur.
Serveer de ribbetjes met de rest van de saus, de pompoenblokjes en de babyuitjes.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.