Wok van kalfsvlees met peultjes, soja en zwarte sesamzaadjes | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Wok van kalfsvlees met peultjes, soja en zwarte sesamzaadjes

Wok van kalfsvlees met peultjes, soja en zwarte sesamzaadjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snijd het kalfsvlees in dunne plakjes.

  2. Pel en hak de rode ui. Schil en rasp de gember. Was de peultjes en de sojascheuten. Dompel de peultjes in een grote pan kokend gezouten water. Voeg na 2 minuten de sojascheuten toe en laat nog 1 minuut koken. Giet af in een vergiet.

  3. Dompel de peultjes in een grote pan kokend gezouten water. Voeg na 2 minuten de sojascheuten toe en laat nog 1 minuut koken. Giet af in een vergiet.

  4. Verhit de olijfolie in een wokpan of grote pan.

  5. Schroei de plakjes kalfsvlees 2 tot 3 minuten al roerbakkend op hoog vuur. Leg op een bord.

  6. Doe de gesnipperde ui in de wokpan en fruit gedurende 2 minuten op hoog vuur.

  7. Voeg de peultjes, sojascheuten en de geraspte gember toe. Roerbak 2 minuten.

  8. Doe het kalfsvlees terug in de wok. Overgiet met de sojasaus en kruid met zout en peper. Bestrooi met sesamzaadjes. Roerbak alles 1 tot 2 minuten op zeer hoog vuur en serveer meteen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • kalfsoester of schouder 250 g
  • rode ui 0.5 st
  • peultjes 150 g
  • sojascheuten 150 g
  • zoete sojasaus 4 cl.
  • verse gember 1 cm
  • zwarte sesamzaadjes 0.5 el
  • olijfolie 1 el
  • peper
  • zoute
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • kalfsoester of schouder 250 g
  • rode ui 0.5 st
  • peultjes 150 g
  • sojascheuten 150 g
  • zoete sojasaus 4 cl.
  • verse gember 1 cm
  • zwarte sesamzaadjes 0.5 el
  • olijfolie 1 el
  • peper
  • zoute