Niet toegevoegd

Nestjes van meringue en room met witte chocolade
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de boter en de chocolade au bain-marie smelten en meng goed. Klop in een kom de eieren en de suiker op en voeg het chocolademengsel toe. Meng in een andere kom het amandelmeel en het zout en voeg het ook toe aan het eimengsel. Meng goed.
Beboter een taartvorm en bestuif met bloem. Giet er het deeg in en bak 40 min in de oven. Controleer of de taart gaar is door met de punt van een mes in het midden te prikken: die moet er droog weer uitkomen. Laat de taart afkoelen.
Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof. Bestuif de taart met het cacaopoeder en strooi er de amandelschilfers over. Versier met chocolade-eieren.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 457 kcal |
Vetten | 34 g |
koolhydraten | 26 g |
waarvan suikers | 24 g |
vezels | 4,3 g |
Eiwitten | 11 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.