Niet toegevoegd

Paaseieren met chocomousse
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 90 °C. Klop de eiwitten op met de kristalsuiker. Voeg dan de bloemsuiker toe en blijf kloppen tot je stevige meringue krijgt.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en vorm er met de meringue kleine nestjes op (leg ze ver genoeg uit elkaar). Verwerk zo bijna alle meringue en hou nog 3 à 4 el over. Voeg daar wat cacaopoeder aan toe en meng. Trek met behulp van een lepeltje lijnen met de cacao-meringue in de nestjes. Bak de nestjes 3 u in de oven. De meringue is klaar als hij droog aanvoelt en makkelijk loskomt van het bakpapier. Laat afkoelen op een rooster.
Klop de room kaas goed op. Laat de witte chocolade voorzichtig smelten en meng met de kaas. Nappeer de afgekoelde nestjes met een beetje van de chocoladeroom en decoreer met suikereitjes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 314 kcal |
Vetten | 8,5 g |
koolhydraten | 55 g |
waarvan suikers | 54 g |
vezels | 0,8 g |
Eiwitten | 4,2 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.