Paaseieren met chocomousse | Carrefour

Je tijdstip

Paaseieren met chocomousse

Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Klop de eiwitten stijf. Laat de chocolade au bain-marie smelten en spatel voorzichtig onder de eiwitten. 

  2. Klop de room stijf en spatel onder de chocolademengeling. 

  3. Tik voorzichtig een hoedje van de paaseieren en zet elk ei in een eierdopje. Vul de chocolade eieren met behulp van een lepeltje met de mousse. Hak de pecannoten grof en versier er de mousse mee.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 373 kcal
Vetten 25 g
koolhydraten 29 g
waarvan suikers 28 g
vezels 2,9 g
Eiwitten 6,3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Eiwitten 2
  • Donkere chocolade 60 g
  • Slagroom 50 ml
  • Grote chocolade paaseieren 2
  • Pecannoten 5 g
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Eiwitten 2
  • Donkere chocolade 60 g
  • Slagroom 50 ml
  • Grote chocolade paaseieren 2
  • Pecannoten 5 g