Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Hak 1 takje rozemarijn fijn. Verhit in een kookpan het water met de knoflook. Zet van het vuur zodra het water kookt, verwijder de knoflook en strooi er de polenta in. Voeg het zout en de olijfolie toe en meng met een klopper tot de polenta dikker wordt. Voeg op het einde de fijngehakte rozemarijn toe terwijl je blijft roeren. Kruid met peper.
Bekleed een schaal met bakpapier en schep er de polenta tot 1,5 cm hoog in. Strijk het oppervlak glad en laat volledig afkoelen.
Snij blokjes van de polenta, prik ze op rozemarijntakjes en leg ze op een met olie ingevette bakplaat. Gril ze goudbruin in de oven (voorverwarmd op 180°C).
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Vetten | 11 g |
koolhydraten | 50 g |
waarvan suikers | 1.2 g |
vezels | 0 g |
Eiwitten | 4.1 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.