Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ronde bakvorm van 18 cm diameter. Meng in een kom de gezeefde bloem met de suiker. Voeg het cacaopoeder en de gist toe. Klop de eieren los met een snuifje zout en giet ze voorzichtig bij het bloemmengsel.
Rasp de rode bieten fijn in een kom. Laat in een andere kom de chocolade au bain-marie smelten. Meng de biet met de gesmolten chocolade en spatel door het deeg. Mix tot een homogeen deeg en giet het in de bakvorm. Bak 45 min in de oven en laat volledig afkoelen.
Maak intussen de ganache: laat de chocolade au bain-marie smelten. Voeg de esdoornsiroop, de kokosolie en de amandelmelk toe en klop tot een glanzende en gladde ganache. Laat afkoelen en iets opstijven en smeer dan uit over de taart.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 431 kcal |
Vetten | 17 g |
koolhydraten | 57 |
waarvan suikers | 44 g |
vezels | 6,2 g |
Eiwitten | 8,2 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.