Fondue met boerenkool-pesto | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Fondue met boerenkool-pesto

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de koolbladeren schoon, verwijder de centrale nerf en hak de bladeren fijn.

  2. Mix de kool, de Parmezaanse kaas, de pijnboompitten en de knoflook met 4 el olijfolie tot een pesto. Is het mengsel te dik, voeg dan nog wat meer olie toe.

  3. Kruid de pesto met zout en peper en voeg het citroensap toe. Roer deze pesto door eender welke kaasfondue. De pesto kan je nog tot 3 dagen bewaren in de koelkast.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Vetten 21 g
koolhydraten 2.3 g
waarvan suikers 2 g
vezels 1 g
Eiwitten 6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Bladeren boerenkool 3
  • Parmezaanse kaas 20 g
  • Pijnboompitten 15 g
  • Teentje knoflook 0.5
  • Olijfolie 2.5 el
  • Sap van een citroen 0.25
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Bladeren boerenkool 3
  • Parmezaanse kaas 20 g
  • Pijnboompitten 15 g
  • Teentje knoflook 0.5
  • Olijfolie 2.5 el
  • Sap van een citroen 0.25
  • Zout
  • Peper