Mix de hazelnoten tot poeder. Meng in een kom de bloem met het hazelnootpoeder, de suiker en een snuifje zout. Voeg vervolgens de eieren toe en daarna beetje bij beetje de melk. Klop tot een glad beslag.
Verhit een pan met antiaanbaklaag op een matig vuur. Laat een klontje boter smelten en giet er een pollepel beslag bij. Laat 5 min bakken, draai de pannenkoek om en laat nog 2 min bakken.
Bak zo verder pannenkoeken tot het beslag opgebruikt is. Voeg tussendoor extra boter toe indien nodig.
Het magische ingrediëntDeze pannenkoeken zijn heerlijk en origineel. Wat ze zo bijzonder maakt? Een deel van de bloem is vervangen door gemalen hazelnoten. Daardoor krijg je pannenkoeken met een extra smeuïge textuur. Als je ze hebt geprobeerd, will je geen klassieke pannenkoeken meer. Wees gewaarschuwd!
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Vetten
14 g
koolhydraten
17 g
waarvan suikers
6.1 g
vezels
1.9 g
Eiwitten
7.3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.