Verdeel de broccoli in roosjes en mix ze in de blender tot fijn paneermeel. Voeg de peterselie, het citroensap en een scheutje olie toe, kruid met zout en peper en zet in de koelkast.
Kruid de rode ui met zout, laat even rusten en besprenkel dan met citroensap. Snij de stengels selderij in dunne boogjes. Meng de couscous van broccoli met de selderij, de rondjes radijs, de rode ui en de spinazie.
Verdeel deze salade over individuele kommen en leg er een in tweeën gesneden ei op. Werk af met grijze garnalen en plukjes verse dille.
HAAL ALLES UIT DIT SUPERFOODVoor een gezonde salade boordevol superfood bestrooi je hem met een eetlepel hennepzaad of andere zaden en pitten, zoals zonnebloem- of pompoenpitten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Vetten
17 g
koolhydraten
4 g
waarvan suikers
3.2 g
vezels
5.3 g
Eiwitten
28 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.