Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Pel de knoflook en mix met de gedroogde tomaten tot een smeuïge pesto. Klop het ei los en meng het met de ricotta, het basilicum en de geraspte parmezaan. Kruid met zout en peper. Bekleed een ronde taartvorm met het bladerdeeg en prik het hier en daar in met een vork.
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de wortelen en de courgettes in lange, dunne linten met de mandoline of een dunschiller. Bedek de taartbodem met pesto en schep er het ricottamengsel op. Schik er de groentelinten van in het midden naar buiten in een cirkel op, tot het hele deegoppervlak bedekt is met een groentespiraal.
Zet 45 min in de oven, tot alles goed gaar is en de taartbodem goudgeel kleurt. Laat de taart afkoelen en werk af met verse oregano.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Vetten | 24 g |
koolhydraten | 32 g |
waarvan suikers | 17 g |
vezels | 6.2 g |
Eiwitten | 15 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.