Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Laat de boter smelten in een kookpan met dikke bodem. Voeg de bloem toe en roer glad tot het mengsel ruikt naar koekjes. Voeg dan de tomatenpuree toe en laat al roerend 2 min koken. Giet er beetje bij beetje de kreeftenfond bij terwijl je blijft roeren. Voeg op dezelfde manier het water toe en breng de soep aan de kook. Laat 10 min sudderen en schakel het vuur dan uit. Roer de room door de soep en breng indien nodig op smaak met zout en peper.
Maak nu de minicroques: leg op 2 sneetjes brood telkens 2 sneetjes kaas en leg daarop weer een sneetje brood. Beboter elke snede brood en bak ze in een pan of in een croque-ijzer, 3 à 4 min per kant of tot ze goudbruin gebakken zijn en de kaas volledig gesmolten is.
Snij de korsten van de croques en snij ze dan in driehoeken. Dien op bij de soep, die je afwerkt met rivierkreeft en een takje dille.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.