Verwarm de oven voor op 200°C. Schilde wortelen en snij ze in de lengte door. Verdeel ze over een bakplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met zout, peperen een beetje esdoornsiroop. Rooster 20 min in de oven en zet opzij.
Snij de bloemkool in plakken van ongeveer 3 cm dik (je hebt 4 plakkennodig). Mix de rest van de bloemkool tot tabouleh met de knoflook. Kruid met zout en peper en besprenkel met het citroensap.
Verhit 1 el olijfolie in een grote braadpan en bak de bloemkoolsteaks 3 min per kant. Meng 2 el olijfolie met 1 el esdoornsiroop, het paprikapoeder, de gerookte paprika, het komijnpoeder, de gemalen koriander en de cayennepeper. Smeer die pasta over de bloemkoolsteaks en leg ze op een bakplaat. Zet ze in de oven zodra de hummus van linzen klaar is en laat ze 8 min bakken. Dien de bloemkoolsteaks op met de hummus, de wortelen, de bloemkooltabouleh, de granaatappelpitten en geroosterd papadum brood.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.