Bonbons van geitenkaas met pistaches en abrikozen | Carrefour

Je tijdstip

Bonbons van geitenkaas met pistaches en abrikozen

Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Hak de pistaches en de abrikozen fijn en meng ze.

  2. Rol balletjes van de geitenkaas en rol ze door het mengsel van pistaches en abrikozen.

  3. Prik tandenstokers in de balletjes en dien ze op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • handvol gepelde pistaches 0.5 min.
  • handvol gedroogde abrikozen 0.5 min.
  • stronk zachte geitenkaas zonder korst 0.5 min.
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • handvol gepelde pistaches 0.5 min.
  • handvol gedroogde abrikozen 0.5 min.
  • stronk zachte geitenkaas zonder korst 0.5 min.