Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Snij de basis van het witloof weg en snipper de bladeren. Rits de blaadjes van de takjes tijm. Bak het witloof 4 tot 5 min in de boter. Voeg de tijm en de honing toe en laat karamelliseren.
Snij een snede brood tot een rechthoek en beleg met 1 tl gekaramelliseerd witloof, 1 plakje rosbief, 2 sneetjes bacon, 1 plakje brie en 1 tl cranberryconfituur.
Dek af met 1 sneetje brood en rooster in een croquetoestel of onder de ovengrill.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.