Kalfscarpaccio met truffel | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Kalfscarpaccio met truffel

Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verdeel de sneetjes kalfsfilet over de borden of schik ze op een serveerschaal. Besprenkel met de truffelolie.

  2. Bestrooi met truffel, roze bessen en geef een draai aan de pepermolen.

  3. Breng net voor het opdienen op smaak met fleur de sel en werk af met plukjes tuinkers.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • kalfsfilet, heel fijn gesneden 150 g
  • truffelolie Carrefour Selection 2 el
  • potje truffels Carrefour Selection 0.50 st
  • roze bessen
  • een paar plukjes tuinkers
  • fleur de sel, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • kalfsfilet, heel fijn gesneden 150 g
  • truffelolie Carrefour Selection 2 el
  • potje truffels Carrefour Selection 0.50 st
  • roze bessen
  • een paar plukjes tuinkers
  • fleur de sel, peper