Sabayon met Kriek | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Sabayon met Kriek

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Meng de eidooiers en de suiker in een pannetje.

  2. Verwarm dit mengsel al kloppend au bain-marie. Giet er het bier al kloppend bij tot je sabayon krijgt.

  3. Leg onderin de glazen een paar ontpitte kersen. Giet er de sabayon over en dien meteen op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • eidooiers van eieren Carrefour Bio 4
  • fijne kristalsuiker 50 g
  • Kriekbier Carrefour 250 ml
  • bokaal kersen op siroop Carrefour, ontpit 1
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • eidooiers van eieren Carrefour Bio 4
  • fijne kristalsuiker 50 g
  • Kriekbier Carrefour 250 ml
  • bokaal kersen op siroop Carrefour, ontpit 1