Tempura van reuzegarnalen uit Madagascar | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tempura van reuzegarnalen uit Madagascar

Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de frituurpan voor op 175°C. Klop het ei los in een kommetje. Meng er al kloppend het ijskoude water door en klop er dan de bloem en 1 snuifje zout door. Voeg de ijsblokjes toe (dit is hét geheim voor een luchtig beslag!).

  2. Schil de mango en snij of schep het vruchtvlees rond de pit weg. Snij het in kleine blokjes en kruid met een snuifje chilipoeder en de limoenzeste.

  3. Haal de garnalen door het beslag en dompel ze dan in de hete frituurolie. Bak ze krokant, laat ze dan uitlekken op keukenpapier en dien op met de mangodip.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • ei 0.50
  • ijskoud water 50 ml
  • bloem 33.33 g
  • ijsblokjes
  • reuzegarnalen uit Madagascar Kwaliteitsketen Carrefour 6
  • zout
  • mango 1/3
  • chilipoeder
  • Citroen 1/3
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • ei 0.50
  • ijskoud water 50 ml
  • bloem 33.33 g
  • ijsblokjes
  • reuzegarnalen uit Madagascar Kwaliteitsketen Carrefour 6
  • zout
  • mango 1/3
  • chilipoeder
  • Citroen 1/3