Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verwarm de frituurpan voor op 175°C. Klop het ei los in een kommetje. Meng er al kloppend het ijskoude water door en klop er dan de bloem en 1 snuifje zout door. Voeg de ijsblokjes toe (dit is hét geheim voor een luchtig beslag!).
Schil de mango en snij of schep het vruchtvlees rond de pit weg. Snij het in kleine blokjes en kruid met een snuifje chilipoeder en de limoenzeste.
Haal de garnalen door het beslag en dompel ze dan in de hete frituurolie. Bak ze krokant, laat ze dan uitlekken op keukenpapier en dien op met de mangodip.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.