Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Rooster de paprika’s onder de ovengrill tot ze zwart kleuren. Laat ze afkoelen en verwijder dan het vel, de zaadjes en zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Verhit de olie in een stoofpan met deksel en fruit op een laag vuur de gember, de sjalotten, de knoflook en het citroengras. Voeg de blokjes gegrilde paprika en de kokosmelk toe. Kruid met zout en peper.
Mix dit mengsel fijn, duw door een puntzeef, kruid eventueel nog bij en warm indien nodig nog even op. Leg de tongrolletjes voorzichtig in de coulis, zet het deksel op de pan, zet het vuur uit en laat 8 min gaar worden in de restwarmte.
Bak de champignons kort in een scheutje warme olijfolie en kruid met zout en peper. Dresseer nu de borden: schep er wat coulis op, schik er voorzichtig een tongrolletje bij, verdeel de rauwe enoki en de gebakken champignons over de borden en schenk er de jus van de paddenstoelen over. Werk net voor het opdienen af met spinazie en een draai van de pepermolen
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 355 kcal |
Vetten | 26.8 g |
koolhydraten | 10.5 g |
waarvan suikers | 8.5 g |
vezels | 5 g |
Eiwitten | 15.2 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.