Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Fruit de ui en de knoflook in de boter in een grote kookpan. Snij de bloemkool in roosjes en voeg ze toe. Laat enkele minuten bakken.
Voeg de bouillon toe en laat nog 10 min sudderen. Mix de soep, voeg de room toe en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Voeg de brie en 1 el boter toe en mix nogmaals. Verdeel de velouté over 4 glaasjes. Rasp het resterende bloemkoolroosje over de glazen. Werk af met enkele granaatappelpitjes en dien op.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 452 kcal |
Vetten | 39 g |
koolhydraten | 6,4 g |
waarvan suikers | 5,6 g |
vezels | 4,8 g |
Eiwitten | 16 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.