Rozijnenbroodjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Rozijnenbroodjes

Voorbereiding 10 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de pudding volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat hem afkoelen.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit. Smeer er de pudding over uit en garneer met de rozijnen.

  3. Rol het deeg op tot een worst en snij het in plakken van 2 cm dik. Schik die op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak 20 à 25 min in de oven, tot de broodjes goudbruin kleuren.

    Opgelet: dit zijn de ingrediënten voor 10 stuks, niet voor 2 personen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zakje puddingpoeder 0.5
  • Rol kant-en-klaar bladerdeeg 1
  • Handvol rozijnen 1 handvol
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zakje puddingpoeder 0.5
  • Rol kant-en-klaar bladerdeeg 1
  • Handvol rozijnen 1 handvol