Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verhit de olie in een braadpan. Snij de spitskool in dikke, driehoekige stukken. Rooster ze aan beide - kanten in de pan.
Verdeel de gegrilde kool over een grote schaal en besprenkel met de vinaigrette.
Hak de kaas en de walnoten fijn, snipper de peterselie en strooi dit alles over de salade. Breng tot slot op smaak met zout en peper.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Fats acid satured | 38 g |
koolhydraten | 8.5 g |
waarvan suikers | 8.3 g |
vezels | 5.6 g |
Eiwitten | 19 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.