Avocado met tonijnvulling | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Avocado met tonijnvulling

Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de avocado’s in tweeën en verwijder de pitten. Besprenkel ze met een beetje limoensap tegen het verkleuren. Schep er met een lepeltje een deel van het vruchtvlees uit, zodat je een kuiltje krijgt. 

  2. Prak de tonijn fijn met het avocadovruchtvlees, de blokjes paprika en de koriander. Besprenkel met 2 el limoensap en breng verder op smaak met zout en peper. 

  3. Vul de avocado’s op met dit mengsel en serveer met plukjes verse koriander.

Om dit recept te pimpen, kun je mayonaise, Tabasco, gesnipperde rode ui, hardgekookt ei of kappertjes toevoegen.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Vetten 8.1 g
koolhydraten 3.6 g
waarvan suikers 3.1 g
vezels 2.8 g
Eiwitten 10 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Avocado’s 2
  • Het sap van 1 limoen
  • Blik tonijn in olie 0.5
  • Rode paprika, in kleine blokjes 0.5
  • Een paar takjes verse koriander, fijngehakt
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Avocado’s 2
  • Het sap van 1 limoen
  • Blik tonijn in olie 0.5
  • Rode paprika, in kleine blokjes 0.5
  • Een paar takjes verse koriander, fijngehakt
  • Zout
  • Peper