Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Fruit de teentjes knoflook licht goudgeel in een pan met een beetje olijfolie. Blus met de wijn en giet er het tomatensap bij. Kruid met zout en peper en laat 20 min sudderen op een laag vuur. Giet deze saus in een ovenschaal. Snij de kerstomaten in tweeën en de aubergines in lange plakken van 0,5 cm dik. Rooster ze aan beide kanten (in de oven of in een grillpan).
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng voor de vulling de ricotta met de Parmezaan tot een homogene bereiding. Proef en kruid eventueel bij met zout en peper. Bak de spinazie 1 à 2 min in een grote braadpan met een beetje vetstof. Laat goed uitlekken en meng dan onder het ricottamengsel.
Schep deze bereiding op de sneden aubergine en rol ze op tot cannelloni. Leg die naast elkaar in de ovenschaal op de tomatensaus. Schik er de halve kerstomaten rond, bestrooi met feta en zet 20 min in de oven. Werk af met basilicum en oregano en dien op.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Vetten | 24 g |
koolhydraten | 17 g |
waarvan suikers | 16 g |
vezels | 7.6 g |
Eiwitten | 24 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.