Crunchy yoghurtdip met een twist met kruiden | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Crunchy yoghurtdip met een twist met kruiden

Crunchy yoghurtdip met een twist met kruiden

Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Rooster de droge kruiden (venkelzaadjes, gedroogde tijm, chilivlokken en komijnzaadjes) op een laag vuur in een pan zonder vetstof tot ze beginnen te geuren. 

  2. Plet de helft van dit mengsel in de vijzel en kruid met zout en peper. Voeg de olie en de yoghurt toe en meng. Voeg naar smaak bieslook en citroenzeste toe. 

  3. Giet het sausje in een diep bord en schep er de rest van de geroos- terde kruiden door. Werk af met de radijzen (in schijfjes) en met peterselieblaadjes. 

EEN MATCH! Te gebruiken als dipsaus bij staafjes krokante rauwe groenten. Ook lekker als een frisse toets bij falafels.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Venkelzaadjes 0.5 el
  • Gedroogde tijm 0.5 el
  • Chilivlokken 0.5 tl
  • Komijnzaadjes 0.5 el
  • Olijfolie 2 el
  • Yoghurt 75 ml
  • Bieslook, fijngesnipperd 2 el
  • Een beetje citroenzeste
  • Bosje radijzen 0.5
  • Een paar plukjes bladpeterselie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Venkelzaadjes 0.5 el
  • Gedroogde tijm 0.5 el
  • Chilivlokken 0.5 tl
  • Komijnzaadjes 0.5 el
  • Olijfolie 2 el
  • Yoghurt 75 ml
  • Bieslook, fijngesnipperd 2 el
  • Een beetje citroenzeste
  • Bosje radijzen 0.5
  • Een paar plukjes bladpeterselie
  • Zout
  • Peper