Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verwarmdeovenvoorop 180°C. Spoel de forellen aan de buiten- en binnenkant onder koud water en dep ze droog met keukenpapier.
Meng de olijfolie met de pesto, de gedroogde kruiden en de kappertjes en kruid met zout en peper. Smeer dit mengsel royaal over de binnen- en buitenkant van de vissen, vul de buikholte verder met schijfjes citroen en leg de forellen in een ovenschaal.
Bak 15 min in de oven. Werk af met plukjes dille en dien op met salsa verde en gemarineerde rode uiringen.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Vetten | 21 g |
koolhydraten | 2.1 g |
waarvan suikers | 0.7 g |
vezels | 1.2 g |
Eiwitten | 23 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.