Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Maak de artisjokken schoon en kook ze 30 min in water. Haal er de blaadjes af (die kun je serveren met vinaigrette), zodat je alleen de harten overhoudt.
Mix in de blender de komkommer, de spinazie, de knoflook, de sjalotten, de paprika en de artisjokharten. Voeg het water, de groentebouillon, het citroensap en een scheutje olijfolie toe en mix opnieuw. Spatel er de yoghurt onder tot een gladde massa en voeg indien nodig nog wat olijfolie toe.
Spoel de peterselie- en muntblaadjes. Leg een paar muntblaadjes opzij, hak de rest met de peterselie fijn en roer door de gazpacho. Breng op smaak met zout, peper en eventueel een beetje azijn. Zet 2 uur in de koelkast en serveer koud, afgewerkt met enkele muntblaadjes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Vetten | 7.7 g |
koolhydraten | 9.5 g |
waarvan suikers | 8.4 g |
vezels | 2.5 g |
Eiwitten | 5.5 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.